25 Ekim 2012 Perşembe

kurban olak


Kurban Bayramı,
Bayramdan bayrama yazar olmuşuz, kimse çıkıp da arkadaşım sen nerelerdesin, kalemini mi kaybettin dur sana yeni bir kalem alalım demiyor. “Pek kimsem yok” gibi bir sonuca ulaşabilir miyim bu örnek üzerinden emin değilim, çalışmam lazım, kafa yormam ve bu gece sabahlamam lazım.
Öncelikle gelecek olan bayramınızı en kurbani duygularımla tebrik eder, küçüklerimin ellerinden büyüklerimin gözlerinden öperim.
Her kurban bayramında olduğu gibi, derilerin peşine düşecek, koşturacak, kan banyosu yapacak çoğumuz.  Geri kalanlarımız evde face’ten, twitter’dan bayram mesajları atacak, kaçan boğa haberleri üzerine yorum yapacak ve akşama kadar kös kös oturacak, kötü.
Çok daha güzeldi önceleri, sanal musafahalar olmazdı, gider el öperdik harçlık alırdık, hakkımızdı söke söke alırdık. Koca adam olduk denesek mi ne yapsak üç beş ne koparsak kârdır, ha-ha.
Her zaman yaptığım şeylerden birisi, bir şeyleri yazmayı yarıda bırakmak ve hayatıma devam etmek, sonra geriye dönüp baktığımda pek de farkında olmamak…
Hayırlı mutlu ve huzurlu bayramlar. İstanbul’un en güzel köşesinden sevgiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder